Met jouw gift versterk je de talenten én de toekomst van kwetsbare kinderen

In grootsteden als Gent en Antwerpen groeit één kind op vier op in kansarmoede. Ook elders in Vlaanderen stijgt het aantal kwetsbare kinderen. Velen verlaten de schoolbanken zonder diploma en zonder plan voor later. Dat kan beter.

TAJO vzw laat kinderen tussen 10 en 14 jaar via interactieve ateliers kennismaken met tal van beroepen en talenten. Zo leren kinderen hun eigen sterktes kennen, bouwen ze een netwerk op en maken ze gemotiveerde keuzes in hun studie, werk en leven.

Maak jij mee het verschil?

Want met jouw gift kunnen we nog meer talenten versterken!

€ 25

Schenk een kind 1 TAJO-atelier

Steun TajoDankzij jouw gift geniet een kind van een boeiend doe-atelier bij TAJO. Onder leiding van een gedreven gastdocent leren kinderen er de kneepjes van een vak. Van kok tot kunstenaar, van architect tot advocaat: elk TAJO-atelier is een keileuke leerervaring die de goesting en het zelfvertrouwen boost.

€ 40

Schenk een kind 2 TAJO-inspiratietrips

Steun TajoDankzij jouw gift kan een kind twee keer mee op uitstap naar een bijzondere plek. Een bedrijf, ziekenhuis, museum of wooncentrum, bijvoorbeeld. Om bij te leren, samen met vriendjes en gastdocenten. We organiseren zo’n inspiratietrip minstens vijf keer per jaar tijdens een TAJO-traject. Want alleen als je de wereld verkent, kan je je grenzen verleggen.

€ 100

Schenk een kind een WAW TAJO-dag

Steun TajoDankzij jouw gift krijgt een kind een complete TAJO-dag cadeau. Met vier leerrijke doe-ateliers, evenveel gedreven gastdocenten en een pak plezante momenten met TAJO-vrienden. Sfeer, gezelligheid en vakkennis inbegrepen. De ideale start voor een kansrijke toekomst!

Ander bedrag

Schenk je liever een ander bedrag?

Steun TajoDat kan. Jouw bijdrage is meer dan welkom. Want ons driejarige traject is gratis voor alle deelnemers, maar de investering voor TAJO bedraagt 7.500 euro per kind. Met jouw steun kunnen we nog meer talenten versterken, vandaag en morgen.

Op een andere manier financieel steunen?

Dan kan zeker door

  • overschrijving op onze eigen TAJO rekening op BE24 8903 1419 3438 (BIC VDSP BE91) indien u geen fiscaal attest wenst
  • overschrijving op een KBS rekening op IBAN BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) met gestructureerde mededeling ***019/2060/00097*** of vermelding ***TAJO Fonds***.

Giften vanaf 40 euro op deze rekening beheerd door de Koning Boudewijnstichting (KBS) geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag. U kan ook meerdere kleine giften overmaken gedurende een bepaalde periode (bijvoorbeeld elke maand 5 euro). Als de totaalsom op jaarbasis minstens 40 euro bedraagt, ontvangt u een fiscaal attest van de KBS.

Bij ons brandt er een vuurtje vol energie en enthousiasme. We zijn als goed doel geregistreerd voor De Warmste Week. Kunnen wij jullie talenten ook aanwakkeren? Bundel in jullie bedrijf of organisatie of vriendenkring of … alle krachten samen voor een actie ten voordele van TAJO.