We maakten een TAJO-lied!

Op 28 september 2019 was het zover: onze spetterende kick’off dag! Als afsluiter van de dag maakten alle jongeren samen een TAJO-lied. Ze werden daarbij begeleid door rapper en jeugdwerker Wietse. Op het ritme van het wereldbekende nummer “Old Town Road” staken de jongeren een prachtig nummer in elkaar. Hieronder kan je zelf ontdekken wat voor een hit we tijdens de kick’off dag geproduceerd hebben! Nu nog enkele keren oefenen.

Refrein: Iedereen welkom, hallo!
Wij leren veel bij TAJOoo


Strofe 1: TAJO vind ik leuk, ik kom hier graag.
We waren met z’n allen hier vandaag.


Strofe 2: We maken contact en ontmoeten elkaar.
De mensen die komen, zijn we dankbaar.


Strofe 3: De expert leert me veel, dat is fijn.
We vinden het cool als jullie er zijn.


Strofe 4: Ik doe ateliers, zodat ik groei.
Cool, ik ben de bloem en ik bloei.


Strofe 5: Ik ontdek er wat ik wil, waar ik van droom
Zwemmen in room & klimmen in een boom.


Strofe 6: Mijn talent is mooi, het is mijn kracht.
Gaan wij samen naar TAJO? Wacht!


Strofe 7: Als ik zie wat ik kan, dan zeg ik wauw.
Wij zingen veel beter dan miauw!


Strofe 8: Door te gooien met een bal,
Eindigen we dit lied met een KNAL!