Algemene vergadering 23 februari 2021

Op dinsdag 23 februari organiseerden we de algemene vergadering online. 90% van de genodigden was aanwezig. Het afgelopen jaar was voor iedereen uitdagend, ook voor TAJO. Toch bleven we ons enthousiast inzetten voor de TAJO-jongeren en schakelden we keer op keer flexibel om naar alternatieven. Na afloop van de algemene vergadering kregen we diverse felicitaties die ons een boost geven:

De basis van het project zit goed: er is impact op de doelgroep, er zijn duidelijke KPI’s die meten en je leest over enthousiasme en inzet (binnen en buiten de organisatie). De groei van TAJO ligt goed geclusterd in het Gentse en is niet verspreid. TAJO is financieel gezond.

Benieuwd om meer te weten over de werking van TAJO in 2020? Wij bundelden 2020 in ons jaarverslag.