Twee nieuwe bestuurders bij TAJO

Maigret Hooijmaaijer-Jansen heeft ervaring met de conceptuele ontwikkeling en realisatie van lerende omgevingen binnen postacademische vorming. Haar passie ligt bij lifelonglearning; hoe gericht inspelen op opleidingsvragen en hoe kennis delen om te kunnen creëren. Concepten die ze graag breder wil helpen inzetten. Met TAJO voegt ze hieraan een dimensie toe, om jonge mensen te inspireren, te motiveren en te connecteren naar volgende, uitdagende stappen op hun pad.

Joseph-Michel Boes is als bedrijfsrevisor partner van kantoor JMB te Kortrijk. Hij heeft een passie voor cijfers en verbondenheid. Sinds 2010 is hij dan ook professor aan de EMS Management School in Brussel en al vele jaren fervent golfer. Met zijn scherp oog en warm hart staat hij garant voor een kwaliteitsvolle corporate governance binnen TAJO.