DANK JE WEL, VRIJWILLIGER

’t is week van de vrijwilliger (27 februari tot 7 maart 2021)!

Wist je dat er in Vlaanderen ongeveer 750.000 vrijwilligers actief zijn? Wow, dat zijn er gigantisch veel! Bij TAJO werken we dit schooljaar samen met meer dan 500 vrijwilligers. TAJO-vrijwilligers engageren zich vooral om als gastdocent een ervaringsgericht atelier te begeleiden voor de jongeren. Dit doen ze steeds vanuit hun expertise én passie. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

De TAJO-vrijwilligers zetten zich onbezoldigd en uit vrije wil in voor de TAJO-jongeren. Een engagement start met een kennismaking met een TAJO-coördinator. Eenmaal de vrijwilliger een atelier wilt begeleiden start het denk-, ontwerp- en ontwikkelproces. De TAJO-coördinator steekt samen met de gepassioneerde vrijwilliger een ervaringsgericht atelier in elkaar. Le moment suprême valt op zaterdag: de vrijwilliger begeleidt die dag 4 x 30 minuten zijn atelier, telkens voor een kleine groep (van max. 8) jongeren.

Wij bedanken graag al onze fantastische vrijwilligers voor hun hartverwarmende steun.

Ben je vrijwilliger en wil je jouw enthousiasme met anderen delen? Spread the word!

Wil je kennismaken met TAJO om af te toetsen wat jij als vrijwilliger kan betekenen? Contacteer ons via info@tajo.be

Jullie zijn geweldig!